Podpri nas

Izdelke lahko naročite preko e-pošte in vam jih pošljemo po pošti, da pa se izognete poštnini pa jih lahko prevzamete na sedežu društva. Če izdelke naročite po pošti in želite plačati po povzetju, je poštnina dražja za 1,05 eur.

Lahko pa se odločite tudi za donacijo.

Junona, društvo za razvoj kulture odnosov
Smetanova ulica 86, 2000 Maribor
E-pošta: kaja@junona.si
TRR (odprt pri Delavska hranilnica, d.d.):
IBAN: SI56 6100 0001 8715 430
Davčna številka: 18918158

This image has an empty alt attribute; its file name is Kaja_Ales_Luznar_-_Popek_ki_raste_v_tvojem_srcu-2-585x1024.jpgPopek, ki raste v tvojem srcu
Avtorica: Kaja Aleš Luznar

Pesniški prvenec Kaje Aleš Luznar Popek, ki raste v tvojem srcu (Kulturni center Maribor, 2019) se skozi različne tematike sestavlja kot mozaik vsega čudovitega in tudi tistega malo manj čudovitega. Pesmi so polne upanja, skozi peščico humorja pa uspe prebroditi tudi najslabše trenutke tega viharnega življenja. 

Cena pesniške zbirke je 17 eur + ptt.

7 ujetih junakov
Avtorica: Mateja Debeljak
Ilustratorka: Laure Sterle Pompe

“Čustva so dragoceni smerokaz našega samorazvoja. Povedo nam, kakšna prepričanja nas v življenju vodijo in so pot, da se bolje spoznamo. So pot, da odkrijemo, zakaj nas kaj jezi in kaj lahko storimo, da bi to razrešili.“ pravi avotrica.Slikanica je priročnik za učenje čustvene abecede. Otroka skozi zgodbo popelje v svet čustev, z merilcem čustev, ki je slikanici priložen, pa pomaga otroku prepoznati čustvo in njegovo intenziteto. Če želimo, da naš otrok razvije zdravo identiteto, je nujno potrebno, da se o čustvih z njim pogovarjamo.

Stara cena slikanice je 24 eur + ptt.
Nova cena slikanice je 17 eur + ptt.

Po čem diši lešnik?
Avtorica: Kaja Aleš Luznar
Ilustratorka: Katka Furlan

Dvojezična slikanica z ljubkimi ilustracijami otroka popelje v mrzel zimski gozdni svet, kjer živalice najdejo lešnik. Lešnik čudno diši, ampak po čem?, se sprašujejo. Ker same ne najdejo odgovora, poiščejo modro sovo, ki ima odgovor na vsako vprašanje. Ko jo najdejo, jim sova pove, da lešnik diši po ljubezni, če pa bodo živalice lešnik razdelile, bo spet dišal po lešniku. In lačne živalice so si res razdelile lešnik, bolj kot je dišal ta, ni še nikdar dišal noben lešnik. Na koncu zgodbe se tako otrok sreča s čudovitim naukom o ljubezni. Slikanica za najmlajše pa na koncu skriva še pobarvanko. Pisava in oblika besedila sta prilagojeni dislektikom.

Stara cena slikanice je 18,90 eur + ptt.
Nova cena slikanice je 14 eur + ptt.


Facebook