Dogodki

17. marec 2020 od 11.00. do 13.00

Junona, društvo za razvoj kulture odnosov v sodelovanju z Josipa Palnec pripravljata čudovito in toplo druženje. 

Znova pripravljamo srečanje mamic s tkanimi trakovi in nosilkami. 💜

Tokrat se nam bo pridružila certificirana svetovalka za nošenje, čudovita Sanja (na fb je kot Sanja Buba, če jo imaš namen označiti) s svojo Sling library Ljubljana (tudi lahko označiš), s seboj bo prinesla trakove in nosilke, ki jih boste lahko tudi najele. 😀 

Dobrodošle torej vse, ki si želite ogledati različne možnosti nošenja vaših malih sončkov ali pa si želite le sproščenega klepeta isto mislečih. 💜

S seboj prinesite vse svoje trakove in/ali nosilke, če jih imate in ne pozabite dojenčkov. 😉
Viruse pustimo doma. 😉

Pridružite se nam na Črtomirovi ulici 9, Maribor. 
Parkirišča se z nekaj truda najdejo v okolici. 

Prostovoljni prispevki (v višini 2 – 5 eur/osebo, po vaših zmožnostih) bodo pomagali pokriti stroške (tudi Sanjine stroške prevoza). 

Za vozičke žal NI prostora, za lupinice pa se ga bo nekaj našlo. Vreme nam lepo služi, tako da se brez problema sprehodite z otročkom v rokah, traku ali nosilki. 
Med tem ko čakate na druženje v živo pa se nam lahko pridružite v skupini Pretkane mame – woven wraps Slovenia. 

Vljudno vabljeni, 
Kaja in Josipa

💜

Junona, društvo za razvoj kulture odnosov v sodelovanju z Josipa Palnec pripravljata čudovito in toplo druženje v Starševalnici, 8. januarja od 01.00 do 12.00.
Pripravlja se namreč prvo srečanje mamic s tkanimi trakovi in nosilkami. 💜

Dobrodošle torej vse, ki si želite ogledati različne možnosti nošenja vaših malih sončkov ali pa si želite le sproščenega klepeta isto mislečih. 💜

S seboj prinesite vse svoje trakove in/ali nosilke in ne pozabite dojenčkov. 😉 Seveda so dobrodošli tudi atiji in malčki, če niso v vrtcu.
Če še ne poznate nošenja otrok s tkanimi trakovi, ste prav tako dobrodošli. Pridite na spoznavanje tega čarobnega sveta.
Če slučajno ne boste uspeli, brez skrbi, to ne bo zadnje srečanje.

V centru mesta, nad trgovino All4Kids, kjer se nahaja Starševalnica, je veliko kavarn, tako nam dobra kava tudi ne uide.

Sečanje bo vodila Josipa Palnec, ki si z nošenjem v tkanih trakovih vsakodnevno olajša živjenje z dvema ljubkima deklicama.

Prostovoljni prispevki (v višini 2 – 5 eur/osebo, po vaših zmožnostih) bodo pomagali pokriti stroške najema prostora.

Za nekaj vozičkov za vaše malčke sicer je prostora, bomo pa bolj veseli, če jih pustite v avtu in se z malčki do Starševalnice kar sprehodite. 😉

Vljudno vabljeni,
Kaja in Josipa
💜


Facebook