Delavnice

⭐️ 𝟏𝟒.𝟏𝟐. 𝐨𝐛 𝟏𝟏. 𝐮𝐫𝐢
👫𝐃𝐄𝐋𝐀𝐕𝐍𝐈𝐂𝐀 𝐙𝐀 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐒̌𝐄:
🎄𝐎 𝐩𝐫𝐚𝐯𝐞𝐦 𝐩𝐨𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐩𝐫𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜̌𝐧𝐢𝐡 𝐝𝐧𝐢

• predstavili bomo pojav prazničnega stresa ter se pogovarjali o njegovih vzrokih in načinih kako se mu izogniti

• ustvarili bomo krog zaupanja, v katerem bomo govorili o pričakovanjih, ki jih imamo kot družba in posamezniki do praznikov

• rušili bomo mite idealne družine

• izkustvena vaja – doživljanje praznikov v otroštvu (geštalt tehnika)

🔹Trajanje: 120 min
🔹Cena delavnice: 30€
🔹Zaradi zagotavljanja kvalitete dela je število mest omejeno na 8 udeležencev.
🔹𝐎𝐁𝐕𝐄𝐙𝐍𝐄 𝐏𝐑𝐈𝐉𝐀𝐕𝐄 𝐧𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐩𝐨𝐝𝐦𝐢𝐥𝐢𝐦𝐧𝐞𝐛𝐨𝐦.𝐬𝐢

*Otroci, katerih starši se udeležijo starševske delavnice, imajo prednost pri vpisu v delavnice za otroke in mladostnike.

𝐈𝐙𝐕𝐀𝐉𝐀𝐋𝐊𝐈:

⭐️ Eva Župan, idejna vodja ter izvajalka delavnic Pod milim nebom, absolventka magistrskega študija Zakonske in družinske terapije in diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. S preventivnim družinskim delom se je prvič srečala pri projektu Krepitve družin (The Strengthening Families program), v okviru pripravništa v internacionalnem vrtcu na Finskem pa je delovala na področju preventivne čustvene vzgoje. Izkušnje pri delu z družinami je pridobivala znotraj interdisciplinarnega projekta Optimizacija socialno-pedagoškega dela z družinami ob podpori konj.

⭐️ Veronika Hohler, soustvarjalka in izvajalka delavnic Pod milim nebom, magistra Zakonske in družinske terapije ter diplomirana sociologinja in zgodovinarka. Trenutno opravlja pripravništvo na področju socialno varstvenega programa, v okviru katerega nudi individualno psihosocialno podporo otrokom in mladostnikom. Ukvarja se tudi s problematiko nasilja v družini, predvsem z ženskami in otroki, katere s predstavitvijo pasti nasilja in razlage teorije kroga nasilja usmerja k načinom prekinitve nezdravih medosebnih odnosov, obarvanih z (čustveno ali fizično) nasilno patologijo.


Facebook